Spalare profesionala

Iti punem la dispozitie cele mai moderne echipamente pentru spalarea masinii tale. Acestea pot fi utilizate simplu si intuitiv, respectand pasii pe care ii gasesti afisati inclusiv la noi in spalatorie, dar si pe site. Toate produsele pentru spalare utilizate provin de la branduri recunoscute pentru calitate in intreaga lume. Astfel, cu ajutorul spalatoriei noastre self wash, masina ta va beneficia de cele mai bune tratamente si va fi mereu curata, cu costuri minime.

Tratament piele

Interioarele din piele sunt cele mai elegante, insa trebuie sa fie mereu curate si intretinute corespunzator. Pentru curatarea si intretinerea interioarelor din piele utilizam produse de ultima generatie care curata in profunzime, hidrateaza si protejeaza pielea contra imbatranirii. Aceste produse au formule speciale si ingrediente naturale active, astfel incat sa ofere hidratarea necesara, dar si o bariera contra prafului si a altor depuneri. Produsele noastre mentin textura, culoarea si aspectul natural al suprafetelor tratate, previn formarea de crapaturi si cute si dau interiorului un miros placut si proaspat.

Curatare interior

Curatarea interiorului masinii este foarte importanta atat pentru conducatorul auto cat si pentru starea generala a vehiculului. Este recomandat sa conduci intr-un mediu cat mai placut si sa te bucuri de tot confortul, astfel incat sa poti ramane concentrat chiar si in timpul celor mai lungi drumuri, iar interioarele murdare si neatractive vor genera experiente neplacute pentru pasageri. Pentru ca stim ca nu toti posesorii de vehicule au resursele necesare pentru a curata interiorul masinii si nici timp, venim in ajutorul clientilor nostri cu servicii de curatare profesionale.

In cadrul serviciului de curatare profesionala, masina este impartita in 9 sectiuni:

  • Covorase si podea;
  • Parbriz, geamuri laterale si luneta;
  • Ceasuri;
  • Schimbator de viteze si volan;
  • Plafon;
  • Portbagaj;
  • Ornamente interioare;
  • Instalatie climatizare;

Fiecare dintre aceste sectiuni sunt tratate individual, utilizand echipamente moderne si produse eficiente. La final, dupa ce toate aceste zone au fost curatate corespunzator, sunt aplicate tehnici speciale pentru protejarea interiorului pe termen lung.

Tratament hidrofob

Tratamentul hidrofob ofera avantajul de a imbunatati confortul si vizibilitatea la volan, reducand utilizarea stergatoarelor, atat vara cat si iarna. In acest sens, utilizam produse durabile care au rolul de a crea un strat protector pe geamuri si parbriz. Acest strat are rolul de a respinge apa, ninsoarea si ploaia.

De asemenea, tratamentul hidrofob utilizat de noi ofera protectie impotriva razelor UV fara sa schimbe structura sticlei. Iarna geamurile tale sunt mai usor de curatat si dezghetat. Acest tratament actioneaza eficient facand sticla alunecoasa. Dupa tratament, apa care ajunge pe suprafata se va scurge mai repede si va lasa geamul curat.