Masina incepe sa miroasa urat din interior? Nimic nu este mai rau decat sa deschdeti usa masinii si sa descoperiti un miros neplacut. Daca a trecut mult timp de cand ati curatat ultima data masina, acum este momentul sa apelati la curatare interior auto Calarasi.

Curatarea interiorului este foarte importanta daca doriti sa mentineti un mediu interior sanatos si sa aveti mereu experiente pozitive la volan. Desi este posibil sa aveti un program incarcat, este important sa va petreceti timpul pentru a curata interiorul atunci cand vedeti lucruri nedorite, cum ar fi ambalaje si recipiente pentru alimente, murdarie si praf agatat de tapiterie murdarie pe podea. Daca sunteti prea ocupat pentru a face curatenie, o puteti incredinta unei companii profesionale de curatare a interiorului masinii asa cum este Alex Star Wash.

Curatare interior auto Calarasi

Aspirarea covoraselor, a scaunelor si a celorlalte suprafete trebuie facuta periodic. Puteti aspira sub scaunele auto, in jurul pedalelor si in zona dintre scaunul din fata si consola centrala. Cu o putere de aspiratie redusa, aspirati bordul, usile si consola centrala. Luati masuri suplimentare de precautie atunci cand aspirati scaunele din piele.

Curatarea pielii

Pielea bine intretinuta poate fi un plus semnificativ atunci cand incercati sa va vindeti masina. Pielea este usor de intretinut. Cand o curatati, asigurati-va ca lucrati pe o sectiune pe rand. Curatati de-a lungul liniilor unde murdaria se poate acumula cu usurinta. Folositi o perie rigida pentru a freca zonele murdare. Folositi o carpa curata sau un servetel pentru bebelusi pentru a sterge substatele pentru curatare.

Daca exista pete, asigurati-va ca testati solutia de curatare intr-o zona ascunsa pentru a va asigura ca nu va decolora pielea. Folositi un balsam pentru a trata pielea dupa curatare, pentru a mentine supletea pielii si pentru a ii asigura uleiurile naturale de care are nevoie.

Atunci cand se varsa ceva accidental pe tapiteria din tesatura, trebuie sa actionati rapid si sa indepartati lichidul folosind o carpa curata sau prosoape de hartie. Daca nu stergeti rapid, substanta poate intra rapid in tesatura. Daca lasati sa treaca o zi sau doua fara sa interveniti, este foarte posibil sa nu mai puteti elimina petele.

Puteti utiliza un detergent neutru si apa (raportul 1 este de 20) pentru a curata scurgerea. Daca nu elimina pata, este timpul sa apelati specialistul nostru in indepartarea petelor.

Miros urat

Mirosul urat al masinii poate proveni de la diferite scurgeri organice. Persoanele care au animale de companie experimenteaza des astfel de mirosuri. Exista produse comerciale de indepartare a mirosurilor care se bazeaza pe alcool denaturat, surfactanti si enzime.

Alex Star Wash ofera curatenie interior auto si curatare tapiterie auto in Calarasi cu ajutorul unei echipe de specialisti si cu produse de cea mai buna calitate. Folosim produse de curatare non-toxice, non-abrazive. Facem ca interiorul masinii sa fie mai curat si sa miroasa mai proaspat, utilizand cele mai bune produse in sensul acesta. Suntem alaturi de clientii nostri cu cele mai bune produse pentru pete si intretinerea interioarelor, pe care le obtinem de la producatori consacrati de pe piata de profil.