Atunci cand avetii nevoie de o spalatorie auto Calarasi cea mai buna varianta este aceea de a apela la o spalatorie self wash asa cum este a noastra. Probabil ati vazut deja spatii de spalare self wash in mai multe locuri si foarte multe persoane care apeleaza la astfel de solutii. Primul si cel mai important avantaj in acest sens este posibilitatea de a va spala singur masina rapid si eficient. Spatiile de spalare auto va furnizeaza tot ce aveti nevoie pentru a va mentine masina cu un aspect perfect.

Spalatorie auto Calarasi – avantaje

Primul si cel mai important avantaj pentru a veni la noi la spalatrie auto Calaasi este faptul  ca va veti spala masina singur, pentru ca rezultatul final sa fie exact cel dorit. Masina va primi o curatare profunda si va arata perfect in final.

Masinile trebuie spalate in mod normal in cateva etape clare, pe care instalatiile noastre le ofera:

  • Spalarea caroseriei cu apa fierbinte si jet de apa puernic – aceasta etapa este cea care inmoaie toata murdaria din locurile greu accesibile. Caroseria si anvelopele vor fi foarte bine curatate, cu ajutorul jetului puternic de apa.
  • Aplicarea detergentului cald – aici incepe sa se intampel magia. Detergentul este cel care elimina murdaria fina si toate elementele mici, spaland masina in profunzime.
  • Preimnuierea la cald- in aceasta etapa sunt eliminate cele mai grele si dure acumulari de murdarie;
  • Clatire p in cele din urma clatirea elimina tot detergentul de pe masina si o pregateste pentru lustruire;
  • Ceara spumanta – acesta este momentul in care vei incepe sa iti vezi din nou masina stralucind. Lacula asigura doar stralucire si te ajuta totodata si la etansare si la finisare, in timp ce descurajeaza acumularea de praf si alte particule pe masina;
  • Protector de suprafata – protectorul de suprafata functioneaza ca o crema de soare pentru masina. Fara aceasta crema, vopseaua de pe masina este expusa la elemente si desi vopseaua este ceva mai putin durabila decat a fost initial, acest lucru duce stralucirea masinii al urmatorul nivel.
  • Protectie transparenta – protectorul spumant de joasa presiune este ideal pentru a da in continuare luciu masinii in timp ce o protejeaza inclusiv de depuneri de praf.
  • Clatire – o clatire finala cu apa curata este ideala pentru a elimina excesul de substante care cauzeaza pete cand apa se usuca.
  • Uscare – uscarea este etapa finala a spalarii auto si masina va fi acum uscata aratand mai fresh ca niciodata.