Alex Star Wash este o spalatorie auto cu jetoane Calarasi, unde vei gasi cele mai bune instalatii in acest sens. Majoritatea proprietarilor de masini acorda prioritate anumitor activitati, cum ar fi schimbarea regulata a uleiului si inlocuirea anvelopelor uzate. Cu toate acestea, spalarea masinii este o sarcina lasata adesea in urma De fapt, unii oameni nu vad nici un motiv pentru a-si spala masinile si ar putea sa vada aceasta activitate ca pe o pierdere de bani si timp. Acest lucru nu este adevarat, deoarece masina are nevoie de o spalare regulata la fel ca si corpul uman. Mai jos sunt cateva motive, asa cum ne-a spus un serviciu care ofera valet auto in Auckland , de ce trebuie sa va spalati masina in mod regulat.

Spalatorie auto cu jetoane Calarasi – o masina mai frumoasa pentru mult timp

O masina spalata in mod regulat isi va mentine frumusetea pentru o perioada foarte lunga de timp. De asemenea, masinile care sunt spalate in mod regulat vor mirosi intotdeauna frumos si vor arata perfect. La fel cum corpul tau are nevoie de apa pentru a arata bine, masina ta nu este prea diferita in aceasta situatie. Cercetarile arata ca masinile curatate in mod regulat au tendinta de a rezista mai mult in ceea ce priveste frumusetea si protectia partilor interioare ale masinii.

Este prevenita deteriorarea

In timp veti descoperi modul in care murdaria va afecteaza masina: daca este lasata pe caroseria masinii, murdaria poate duce la zgarieturi. Daca impuritatile sunt lasate sa se acumuleze pe caroseria masinii, murdaria poate duce la ruginire si la deteriorarea totala a invelisului protector al masinii.

Veti conduce in siguranta cu o masina bine spalata

Nu ati vrea sa conduceti o masina ale carei geamuri sunt acoperite cu murdarie si resturi, nu-i asa? De ce se intampla asta? Motivul este simplu; va fi dificil sa aveti o vedere buna a drumului pe care conduceti. Este necesar sa va pastrati geamurile curate pentru a va asigura ca conduceti in siguranta.

O masina curata consuma mai putin

Oricat de amuzant pare, acest lucru s-a dovedit a fi adevarat prin teste. S-a observat ca masinile curate sunt cu 10% mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decat masinile murdare. Ce inseamna asta cu adevarat? Raspunsul este simplu: o masina murdara creeaza rezistenta, ceea ce face sa arda mai mult combustibil. Deci, daca doriti sa economisiti combustibilul pentru deplasarile zilnice, va recomandam sa va curatati masina in mod regulat.