Rimul pas catre o ingrijire adecvata a vehiculului este sa va asigurati ca masina  arata mereu ca noua si pentru acest lucru, puteti vizita spalatorie Calarasi, unde va asteptam cu cele mai bune solutii in sensul acesta. Desi s-ar putea sa nu para la fel de important, spalarea masinii este o parte esentiala din intretinerea masinii, in responsabilitatea oricarui proprietar care tine la masina lui. Fie ca doriti sa mariti valoarea de revanzare a vehiculului, fie ca doriti sa-i prelungiti durata de viata, este important sa va spalati masina in mod regulat pentru a o mentine in cele mai bune conditii si pentru a evita problemele in viitor.

Spalatorie Calarasi – avantaje

Exista o multime de dezbateri intre clienti si mecanicii acestora despre care este cel mai bun mod de a va spala masina. In timp ce unii pledeaza pentru periere fina si spalare in profunzime cu ajutorul personalului din spalatorie, altii recomanda spalarea automata si spalatoriile de tip selfwash pentru ca proprietarul stie cel mai bine cum vrea sa arate masina lui. Mai jos, am enumerat avantajele si dezavantajele spalarii masinii.

Spalarea masinii curata murdaria in profunzime

Indiferent de cat de intens spalati masina acasa si cat de atent sunteti, pot exista inca pete pe masina pe care nu le puteti atinge sau curata manual. Spalatoriile auto de astazi sunt programate sa aiba grija de toate partile vehiculului, ceea ce face semnificativ mai putin probabil ca acestea sa rateze anumite zone in timp ce va curata masina.

Acasa masina nu se usuca niciodata bine

 Probabil a existat cel putin o ocazie in care a trebuit sa va uscati singur o masina si ati vazut cat de greu este. Ventilatoarele utilizate in spalatoriile auto si toata tehnologia aferenta este ideala pentru a usca eficient masina. Desi pare mai economic sa va spalati masina acasa, in realitate nu se intampla asa.

Spalarea masinii selfwash este rapida

 Spalarea masinii selfwash este foarte rapida. Puteti sa va spalati masina pana cand aceasta ajunge in stadiul dorit, in cel mai scurt timp pentru ca nu trebuie sa asteptati dupa personalul din spalatorie pentru ca acesta sa fie dsiponibil. Daca instalatia este libera puteti incepe spalarea imediat cum ati ajuns.

Puteti elimina toate petele

Atunci cand apelati la o spalatorie automata, de foarte multe ori plecat acasa cu pete. Aceste pete pot fi, de asemenea, o sursa de pierdere a atentiei pentru sofer si vor necesita o retusare manuala si uscare acasa. Apeland la o spalatorie self wash aceasta problema dispare automat pentru ca tot ce trebuie sa faceti este sa spalati masina pana cand va asigurati ca toate problemele au disparut complet.

O mai buna protectie a vopselei

 Deoarece spalarile auto selfwash va permit sa spalati masina asa cum stiti ca este bine, vopseaua de pe masina este mai bine protejata. Aceasta inseamna ca va dura mai mult si va fi mai putin predispusa la cauzata de trecerea timpului.